Căutare Live

Probleme grave de sănătate pentru Otilia! Cântăreaţa riscă să-şi piardă complet vederea

Otilia, cântăreaţa care a rupt topurile cu "Bilionera", se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta abia mai poate distinge obiectele din jurul ei şi se va opera de urgenţă pentru a-şi salva vederea.

Chiar dacă e obligată să poarte ochelari, Otilia recunoaşte că nu îi place deloc şi că de fiecare dată se face că "uită" accesoriul pe care medicii i l-au recomandat de mai multă vreme.

Mai multe detalii despre starea de sănătate a "Bilionerei", dar şi despre intervenţia chirurgicală la care va fi supusă puteţi afla urmărind materialul video de mai sus.

S-a frezat, s-a aranjat și le-a cântat LIVE fanilor, pe Facebook. Florin Ristei, acapella de senzație: "Nu mai am c... Pe tine te-a sunat John? Dorian Popa și-a ținut fanii cu sufletul la gură, LIVE, pe Facebook: ce anunț a făcut artistul...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri