Căutare Live

Probleme grave de sănătate pentru Otilia! Cântăreaţa riscă să-şi piardă complet vederea

Otilia, cântăreaţa care a rupt topurile cu "Bilionera", se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta abia mai poate distinge obiectele din jurul ei şi se va opera de urgenţă pentru a-şi salva vederea.

Chiar dacă e obligată să poarte ochelari, Otilia recunoaşte că nu îi place deloc şi că de fiecare dată se face că "uită" accesoriul pe care medicii i l-au recomandat de mai multă vreme.

Mai multe detalii despre starea de sănătate a "Bilionerei", dar şi despre intervenţia chirurgicală la care va fi supusă puteţi afla urmărind materialul video de mai sus.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Pe tine te-a sunat John? Dorian Popa și-a ținut fanii cu sufletul la gură, LIVE, pe Facebook: ce anunț a făcut artistul...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri