Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Puștiul simpatic din "Doi bărbați și jumătate" a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Angus T. Jones

Angus T. Jones, actorul care îl interpretează pe Jake, în vârstă de 27 de ani, și-a păstrat viața personală departe de ochii presei după încheiarea show-ului.

Puștiul simpatic din "Doi bărbați și jumătate" a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Angus T. Jones

profimedia

Puștiul carismatic este acum de nerecunoscut, cu barbă deasă și un corp atletic.

Cariera sa de actor a început la vârsta de 5 ani, primind câteva roluri secundare înainte de succesul pe care l-a cunoscut în urma debutului în legendarul serial. Cu toate acestea, rolul lui Jake nu i-a adus actorului satisfacție personală de vreme ce nu era în concordanță cu crezul său.

El a declarant într-un interviu cu regizorul Christopher Hudson că serialul de comedie în care a jucat este un gunoi, fiind un om cu frică de Dumnezeu. Angus a continuat:

"Nu vreau să mai contribui la planul dușmanului. Nu pot fi creștin și să fac parte din serial. Nu pot fi o persoană cu frica lui Dumnezeu și să fiu într-un show TV. Știu că nu pot".

jake din doi barbati si jumatate

Astfel, actorul a refuzat să apară în sezonul 11 al show-ului, dar a revenit în sezonul 12. Angus a studiat la Universitatea din Colorado, schimbându-și preferințele de la studierea mediului la studii iudaice la sfârșitul primului său an de studiu.

În prezent, el a anunțat că ia o pauză de la studio și a dezvolta un parteneriat cu fiul lui Sean Combo pentru compania Tonite. În ciuda evenimentelor legate de actorie, el mărturisește că încă iubește această meserie și speră ca pe viitor să aibă parte de proiecte care îi vor trezi interesul.

Recomandari