Căutare Live

Puțini știau ce soră frumoasă are Minodora. Artista a prezentat-o pe Oana pentru prima dată la TV

Minodora și Oana au o relație specială, sunt de nedespărțit în viața de zi cu zi și seamănă foarte bine. Cu toate acestea, sora artistei apare rar alături de aceasta în lumina reflectoarelor.

"Noi două suntem o singură persoană și prin asta am spus tot. Eu o iubesc pe Oana foarte mult, dar ea mă iubește și mai mult", a spus ea la Antena Stars.

Spre deosebire de Minodora, Oana nu cântă, însă a făcut o excepție pentru tatăl său. Era singurul din familie căruia artista nu îi făcuse o melodie.

"Oana nu e obișnuită cu studioul, stă foarte bine cu ritmul și are ureche muzicală, însă nu a cântat niciodată.", a povestit cântăreața.

Iată cum arată Oana, sora Minodorei La Maxxim:

În vârstă de 41 de ani, Minodora s-a făcut remarcată grație proiectului Minodora la Maxxim, unde a cântat alături de Paul Rusen și Virgil Vasile.

Antonia, plina de cârlionți și într-un costum de baie cu decolteu amplu. Fanii nu au mai văzut-o niciodată așa... Noua iubită a lui Lewis Hamilton este copia fidelă a lui Nicole Scherzinger. Asemănarea dintre cele două este izbitoare...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri