Rachel Zegler, o actriță metisă, va fi "Albă ca Zăpada" într-un remake pregătit de Disney

Rachel Zegler, o actriță metisă, cvasi-necunoscută publicului larg, o va interpreta pe "Albă ca Zăpada" în versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937, a anunțat Disney. E un alt succes pentru actrița în vârstă de doar 20 de ani.

Rachel Zegler, actrița metisă din "West Side Story", va fi Albă ca Zăpada într-un remake pregătit de Disney

Getty Images

Disney a anunţat că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler, în vârstă de doar 20 de ani, va fi cea care o va interpreta în rol principal pe "Albă ca Zăpada", în versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937, se arată în acest articol.

Este un început de carieră extrem de promiţător pentru Rachel Zegler, cea care joacă și în "West Side Story", al lui Steven Spielberg, producție ce urmează să fie lansată în luna decembrie 2021.

Producţia filmului cu Rachel Zegler cu rol principal în "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici" va începe în 2022, a precizat Disney. "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici" este o adaptare a unei poveşti a fraţilor Grimm, care au publicat prima versiune în 1812, informează AFP.

Actrița Rachel Zegler a postat deja mai multe mesaje de bucurie pe contul ei de Twitter, după anunțul că ea va fi noua Albă ca Zăpada. Rachel Zegler a publicat, printre altele, şi un video în care apare alături de prinţesa Disney, într-un parc de distracţii: "Avem multe de povestit", a scris actrița în acel tweet.

Cine este Rachel Zegler

Rachel Zegler s-a născut dintr-o mamă columbiană şi un tată polonez. La vârsta de doar 17 ani, ea a reușit o performanță incredibilă: a fost selectată să joace rolul Mariei în "West Side Story", de Steven Spielberg, din 30.000 de candidați audiați, producție care va fi lansată la finalul anului 2021.

Echipa a rămas impresionată de vocea tinerei, care s-a remarcat și în alte producţii de musicaluri locale, din New Jersey, oraşul unde s-a născut.

Rachel Zegler, actrița metisă din remake-ul pregătit de Disney

Marc Webb, care a mai semnat "500 Days of Summer" şi "The Amazing Spider-Man", va regiza filmul live-action, care nu are încă un titlu. Acesta a declarat: "Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar o parte din talentul ei. Puterea, inteligenţa şi optimismul vor deveni parte integrantă a redescoperirii bucuriei în povestea clasică a Disney", a transmis Marc Webb, relatează news.ro. Declarația lui a fost împărtășită și de Rachel Zegler cu fanii ei de pe Twitter.

"Albă ca zăpada şi cei şapte pitici / Snow White and the Seven Dwarves", bazat pe basmul fraţilor Grimm, a fost lansat în 1937 şi a fost primul lungmetraj animat al Disney. De atunci, povestea a fost adaptată în mai multe rânduri, inclusiv în 2012 - "Mirror Mirror", cu Julia Roberts şi Lily Collins, şi "Snow White and the Huntsman", cu Charlize Theron şi Kristen Stewart.

Disney mai pregăteşte versiuni live-action pentru "The Little Mermaid", cu Halle Bailey în rolul Ariel, "Pinocchio", cu Tom Hanks, şi "Lilo and Stitch", regizat de Jon M. Chu, precum şi un prequel al "The Lion King" din 2019, a scris news.ro.

Ultimele știri