Radu Almasan este Aretha Franklin, Lavinia este Radu Almasan. Vezi cine s-a descurcat mai bine!

Radu Almasan, solistul trupei Bosquito, canta ca o femeie. Si nu ca orice femeie, ci chiar ca Aretha Franklin. Artistul s-a dechizat in celebra cantareata americanca si a interpretat piesa "Respect", la "Te cunosc de undeva!".

Radu Almasan a fost invitatul special al editiei de saptamana aceasta a emisiunii "Te cunosc de undeva!". Cantaretul a fost memebru special al juriului si le-a dat note colegilor sai din showbiz.

Pana sa inceapa criticile si notarea, solistul trupei Bosquito a intrat in pielea concurentilor si a interpretat si el un personaj. Artistul s-a deghizat in celebra Aretha Franklin si a interpretat piesa "Respect". Nu a primit note din partea juriului, dar prestatia lui a fost apreciata de cei patru jurati permanenti ai emisiunii.

Vezi aici cum s-a descurcat Radu in rolul Arethei Franklin!

Imediat ce a intrat in randul juratilor, Radu Almasan a trebuit sa isi acorde lui insusi o nota. Lavinia l-a interpretat saptamana aceasta chiar pe membrul special al juriului, ceea ce i-a dat mari emotii artistei. Personajul in pielea caruia a intrat a fost in fata ei, asa ca Lavinia s-a straduit sa se ridice la asteptarile acestuia.

Urmareste aici interpretarea Laviniei!

Ultimele știri