Radu Almasan, ex-Bosquito: Imi place America. Nu ma intorc

Cine nu si-l mai aminteste pe Radu Almasan, frumosul solist al trupei Bosquito? Dupa cinci ani, de cand a plecat in America sa-si schimbe viata total, cantaretul s-a intors pentru cateva luni in tara, pentru a-si mai rezolva unele treburi.

Nu vrea deocamdata sa mai auda de Romania. Ii merge bine acolo si este respectat pentru ceea ce face. Insurat cu iubita din liceu, Delia, cea care apare si in videoclipul piesei „Tu esti iubita mea", si cu cateva kilograme in plus, fostul idol al femeilor din Romania a povestit despre plecare si despre noua lui viata in cadrul emisiunii lui Maruta.

Eu nu am plecat in America din cauza Americii. Mi-a placut Los Angeles, ca oras. Exista o comunitate de artisti care cred in ceea ce cred si eu si incearca sa determine anumite lucruri de viitor. Planuiam sa plecam din Romania de mult. Nu a fost un plan pe care mi l-am facut singur. Poate la initiativa mea, dar si cu acordul celorlalti membri ai trupei Bosquito. Noi am vrut sa plecam impreuna. S-a discutat de treaba asta din 2002. In 2005 a plecat toata formatia Bosquito, doi i-am mai pierdut pe drum din diverse alte motive, care nu stiu daca au legatura cu plecarea. Dar patru dintre noi, nucleul formatiei de atunci, am plecat impreuna. Am cantat acolo toti, am avut cateva concerte. In cele din urma am mai ramas doar eu si cu tobosarul, Andrei. Am continuat acolo, din cauza ca imi place foarte mult atmosfera. In America, cantam un rock alternativ, foarte agresiv si foarte actual, zicem noi", a marturisit Radu.

Cat priveste viata de familie, cantaretul a recunoscut ca ii place sa fie foarte discret. „Daca eu sunt o fire destul de rezervata, sotia mea, Delia, este o fire extrem de rezervata. Pur si simplu ii repugna sa apara in viata publica. Ceea ce mie imi place foarte mult".

O noua viata si un nou inceput pentru Radu Almasan. A lasat succesul din Romania pentru visul american. Si avand in vedere ce se intampla in tara, cu siguranta a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o. Chiar daca a platit un pret pentru asta.

Ultimele știri