Radu de la O-zone și soția lui, portret de familie și o melodie nouă. Viața lor, între carieră și copii

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-zone, și frumoasa lui soție, Ana, au împreună trei copii. Recent, au lansat o altă piesă de dragoste. Vezi mai jos cum arată Radu, la 15 ani de când a părăsit trupa O-zone, și cum își împarte timpul între carieră și familie.

Radu și Ana Sîrbu, invitați la Observator, au vorbit despre viața cu cei trei copii și despre noua piesă, The illusion of love

Instagram

Radu și Ana Sîrbu sunt împreună peste tot, la studio, pe scenă și în afara ei, pe rețelele de socializare și au fost împreună și în platoul Observator, invitații lui Bogdan Alecsandru și ai Oliviei Păunescu.

Radu și Ana Sîrbu, noutăți despre familie. Viața lor, între carieră și copii

Radu și Ana Sîrbu au declarat la Observator că sunt puțin agitați și aglomerați în ultima vreme, dar per total, lucrurile sunt bune în viața lor.

„Tocmai povesteam de traseul nostru matinal între școală, grădiniță, liceu, urmează liceul în partea a doua a zilei, și povesteam că am decis să rămânem fără bone, bunici și alte ajutoare. Suntem doar noi doi la datorie, 24 de ore din 24”, a spus Ana.

Cei doi soți au împreună trei copii de vârste diferite, pe Anastasia Dalia, Eva Maria Victoria şi David Nicolas.

„Slavă Domnului, Anastasia, cea mare, mă ajută și îi mulțumesc, însă este solicitant, sincer. Suntem în primele două săptămâni fără alte ajutoare, dar suntem siguri că nu mai vrem pe nimeni în casă, suntem doar noi doi, dar vreau să vedem ce spunem după două luni”, a continuat Ana.

„Eu cred că o să fie bine pentru că totuși este mult mai bine când ești singur”, a spus Radu Sîrbu.

În familia Sîrbu nu există un lider, dar Radu recunoaște că Ana dă tonul atunci când au de luat o decizie.

„Este prima dată când aud asta, jur!”, a râs Ana. „Ce mai spune el este că atunci când eu mă trezesc bine dispusă, atunci toată casa este bine dispusă”.

Cei doi își împart sarcinile. De exemplu, Radu este cel care face traseele cu copiii și este non-stop la datorie.

„Între timp, mai fuge în studio, mai pune muzică, mai face ceva, apoi iar fuge după ceva... Avem un ritm. M-am gândit zilele trecute că îmi e dor de zilele de anul trecut când stăteam acasă”, a declarat Ana.

„Până la urmă, este important să ne planificăm în așa fel timpul încât să le reușim pe toate, că altfel nu ai cum să reziști”, a spus Radu Sîrbu, „Așa este, suntem cu agenda”, a continuat soția lui.

Cuplu recunoaște că mai au momente când există dispute, dar reușesc să și le comunice, iar de curând au început să își impună unele reguli de care vor să țină neapărat cont astfel încât copiii să nu sufere.

„Atunci când avem o problemă de rezolvat, în privința copiilor, ne retragem și rezolvăm problema fără să avem copiii ca martori”, a spus Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-zone.

Citește și: Radu Sîrbu lansează noua piesă „Răspuns”, o melodie romantică cu un mesaj emoționant

Radu și Ana Sîrbu au lansat melodia "The Illusion of love", filmată în București

Radu Sîrbu și frumoasa lui soție, Ana, au lansat o nouă piesă de dragoste. „Sunt atâtea feluri de a iubi și toate au nevoie de demonstrație, altfel rămân simple iluzii”, au spus cei doi artiști despre mesajul celei mai recente melodii numite „Illusion of love”, versuri pe care Ana le-a scris. Videoclipul a fost filmat în București.

Ultimele știri