Căutare Live

Radu Mazare, costumat in straiele regelui african Shakaland

Radu Mazare s-a costumat din nou in rege! De aceasta data, intr-unul african. Excentricul primar a aparut pe podiumul festivalului de moda din Mamaia cu vesminte traditionale specifice continentului negru, un coif cu pene si pietre stralucitoare si cu o sulita in mana. Show-ul facut de Mazare pe catwalk i-a lasat cu gura cascata pe multi dintre spectatori.

Colectia costumelor exotice a fost semnata de Catalin Botezatu si a fost transmisa in direct, in 96 de tari.

Aparitia regelui african Shakaland pe catwalk-ul din Mamaia i-a lasat fara cuvinte pe spectatori.

Costumul alcatuit dintr-un coif lucrat manual si acoperit cu pene si pietre, un guler tot numai din pietre, dar mai ales machiajul l-au facut pe Radu Mazare sa intre si mai bine in pielea personajului.

"Baiatul care mi-a facut ochii este din Constanta. Razvan il cheama, a lucrat la mine la Impozite si Taxe. Si a plecat de la primarie si acum e make-up artist", a declarat edilul.

Daca machiajul l-a ajutat din punct de vedere fizic, Mazare spune ca a inteles mai bine cultura africana din vacantele in Madagascar: "Eu am fpst in tara lui Shakaland si avea asa: coliba lui mare in mijloc si colibele sotiilor mai mici, de jur imprejur. Normal ca m-am simtit in pielea mea".

Rege neincoronat al Mamaiei se va simti si saptamana viitoare: "Weekend-ul viitor, la inchiderea carnavalului, vor fi nu doar costumatii, ci un spectacol mai elaborat cu povestitori. O sa fim cam 36-40 de turci din Suleyman Magnificul. Normal tot cu sotiile, cadanele, momentul in care o aleg pe Hurem. O poveste intreaga va fi".

Sute de turisti sunt nerabdatori sa vada ultimul spectacol, care va incheia sirul carnavalelor de la malul marii, din acest an.

Saptamana viitoare, Mazare il va interpret ape Suleyman Magnificul in cadrul paradei carelor alegorice.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... VIDEO! Roxana Ionescu a incins litoralul la un meci de volei pe plaja...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri