Căutare Live

Radu Mazare se da cu zmeul

Nu a trecut in tabara celor rai, dar si-a pastrat pasiunea pentru sporturile extreme.

Radu Mazare a interpretat, intr-un timp foarte scurt, mai multe personaje din povesti sau benzi desenate. Daca sambata a fost Fat-Frumos, in calitate nas, astazi, primarul Constantei s-a dat cu zmeul. L-a scos pe mare si a profitat de vant, spre bucuria copiilor care au crezut ca pe litoral a venit Spiderman.

Daca edilul si-ar pune in cap sa faca in fiecare zi cate o aroganta, vorba celor de la Radio Zu, numarul turistilor veniti pe litoral ar creste exponential. Zmeul cu care a facut astazi senzatie pe mare l-a primit in week-end de la finul sau, care si-a luat prima teapa din cariera de familist. Nasul i-a dat, la schimb, o bicicleta.Ramona Gabor a accidentat un copil... VIDEO! Nicolae Guta: "Am spalat la scutece de mi-au sarit capacele"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri