Radu Vâlcan va fi tată pentru a treia oară. Vestea a fost confirmată în urmă cu puțin timp

Soția prezentatorul de la Insula Iubirii a confirmat speculațiile din presă, anunțând că cei doi vor deveni părinți pentru a treia oară.

Radu Vâlcan va fi tată pentru a treia oară. Vestea a fost confirmată în urmă cu puțin timp

instagram

Frumosul cuplu a declarat pentru unica.ro că de mult timp își doresc o fetiță. În timp ce Radu Vâlcan este tare entuziasmat de ideea, soția lui a fost mai rezervată.

„Momentan, credem că avem o familie mare, de abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, a spus Adela Popescu.

„Ne mai dorim încă un copil, nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: simt că lucrurile nu sunt încheiate. Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a declarat Radu Vâlcan.

În prezent, cei doi așteaptă un bebeluș și sunt nerăbdători să afle dacă vor fi părinții unei fetițe.

Cum a început povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de 10 ani și au împreună doi băieți. Celebrul cuplu este unul dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2010 și de atunci au început o poveste de dragoste ca în filme.

În 2015, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu frumoasa Adela și de atunci postează mereu fotografii adorabile pe conturile lor de Instagram. Chiar dacă Radu și Adela preferă să păstreze relația și familia lor departe de ochii curioșilor, cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. La început, geloziile și incertitudinile și-au croit drum, însă cei doi au reușit să construiască o relație trainică. Adelei i-a fost greu să capete încredere în Radu, cunoscându-I trecutul amoros.

Radu și Adela nu au secrete unul față de celălalt, iar atunci când ceva îi deranjează, sunt sinceri unul cu celălalt, mărturisește Adela pentru libertatea.

Ceea ce l-a atras cel mai tare la soția și mama copiilor lui este energia, frumusețea și veselia ei, potrivit viva. Radu apreciază foarte mult frumusețea naturală a Adelei și chiar a postat de curând pe contul lui de Instagram o fotografie cu soția sa nemachiată, fiind foarte mândru de ea.

Iubirea lor a crescut, iar acum prezentatorul de la Insula Iubirii și soția sa au împreună doi băieței, pe Andrei, în vârstă de doar 1 an, și Alexandru, în vârstă de 3 ani. În perioada petrecută acasă în izolare, cei doi s-au bucurat și mai mult de familie și s-au ocupat de băieții lor care cresc văzând cu ochii.

Radu Vâlcan, la filmările emisiunii Insula iubirii, în plină pandemie

Radu Vâlcan filma pentru Insula Iubirii în Republica Dominicană, când a izbucnit criza coronavirusului la nivel mondial. După ce s-a întros, Radu Vâlcan a stat timp de două săptămâni în autoizolare, într-un apartament departe de familie.

„M-a apucat nebunia când a început criza, iar eu eram încă în Republica Dominicană. Atunci când ești atât de departe de familie și nu ai absolut niciun control, nu mai poți să fii concentrat pe ce faci acolo. Este dureros. Îți dorești foarte tare să ajungi acasă.

Și acolo au fost luate măsuri – tot felul de interdicții. Am înțeles de la colegii mei că au făcut și arestări acolo. M-am gândit că aș putea să nu ajung acasă trece totul”, povestea prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” în luna martie a anului 2020, la Neatza cu Răzvan și Dani.

De atunci, Radu Vâlcan a petrecut mai mult timp alături de frumoasa lui soție și cei doi băieți. De atunci, atât el, cât și Adela Popescu au postat mai des fotografii pe conturile lor de Instagram, cu rețetele pe care le-au încercat, dar și cu cei mici și jocurile lor.

Ultimele știri