Răi da buni. Andreea Bălan face nuntă și botez în aceeași zi: Am fost în moarte clinică și mi-am dat seama că nu sunt căsătorită cu George

Andreea Bălan a făcut mare anunț. Vedeta a decis să facă nunta și botezul fiicei sale în aceeași zi. Petrecerea va avea 250 de invitați.

Andreea Bălan a făcut mare anunț. Vedeta a decis să facă nunta și botezul fiicei sale în aceeași zi. Petrecerea va avea 250 de invitați.

Invitată la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars, unde a vorbit despre cel mai nou proiect muzical, reunirea trupei Andre, după 17 ani de la despărțirea de Andreea Antonescu, Andreea Bălan a dat detalii și despre cel mai important eveniment ce urmează în viața sa: nunta și botezul fiicei sale mai mici, Clara.

"Azi am venit să vedem dacă ne place această locaţie. O să avem mximum 230 de persoane. Este foarte frumos", a spus Andreea Bălan pe Youtube. "Îmi place că este în centrul Capitalei îmi place foarte mult, arată foarte bine şi îmi place...că ne căsătorim", a spus și George Burcea.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri