Cătălin Moroşanu s-a retras pe Muntele Athos: ”Dorințele carnale sunt cele care împiedică sufletul să ajungă la Dumnezeu!”

Cătălin Moroșanu, supranumit Moartea din Carpați, s-a retras pe Muntele Athos pentru o perioadă, iar acum a vorbit despre această experiență.

În cadrul emisiunii lui Mihai Morar, acesta a a vorbit despre sensul vieții și a făcut o afirmație care l-a surprins total pe prezentatorul TV: ”Suntem niște îngeri închiși în trupul ăsta și trebuie să umblam în lumea asta ca să evoluăm și să trecem testul vieții. Eu chiar cred în treaba asta.”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit Antena Stars.

Ba mai mult, șirul mărturisirilor a continuat la Antena Stars: ”Dorințele carnale și corporale sunt cele care împiedică sufletul să ajungă la Dumnezeu.”, a mai spus Moroșanu.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut despre relația de iubire pe care o trăiește, află în clipul de mai sus!

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri