În plin scandal, Andreea Podărescu arată la TV ce a primit de la fostul iubit

Andreea Podărescu arată la televizor tot ce a primit cadou de la tatăl copilului. Pe toate le donează! Reproșurile fostului iubit nu se mai opresc!

Andreea Podărescu arată la televizor tot ce a primit cadou de la tatăl copilului. Pe toate le donează! Reproșurile fostului iubit nu se mai opresc!

Andreea Podărescu vrea să doneze toate hainele cumpărate de fostul ei iubit în perioada când era însărcinată unei femei gravide. Nu dorește să le arunce, motiv pentru care vrea să le dea altcuiva.

Bruneta se află în plin scandal cu tatăl copilului ei în urma despărțirii și a unor discuții familiale. Andreea susține că a avut parte de violență domestică pe timpul sarcinii și lipsa de bani a adus-o în depresie.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri