Raluca Pascu, primele poze după divorțul de Pepe. Cum s-a pozat fosta soție a artistului

Raluca Pascu a publicat pe Instagram primele imagini cu ea după finalizarea divorțului cu artistul Pepe.

Cum s-a fotografiat Raluca Pascu, fosta soție a artistului Pepe

Raluca Pascu și Pepe au avut unul dintre cele mai urmărite divorțuri din ultimii ani. După 8 ani de căsnicie, Pepe și Raluca Pascu au decis să se despartă. La începutul acestei săptămâni, cei doi au fost surprinși la notar de SpyNews, pentru finalizarea divorțului.

Recent, vedeta a publicat primele imagini după divorț, pe contul personal de Instagram, unde a strâns aproape 100 de mii de urmăritori.

Cum s-a pozat Raluca Pascu după divorțul de Pepe

Raluca Pascu a publicat două imagini pe Insta stories, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului.

Citește și: Raluca Pascu, imagine înduioșătoare alături de copii. Cât de bine seamănă cu mama lor fetele lui Pepe

În imagini, vedeta purta o ținută elegantă, închisă la culoare. Cu părul drept, Raluca a optat pentru fustă cu pliuri, de culoare gri, până sub genunchi și o bluză de culoare neagră cu mânecă lungă.

Look-ul a fost completat de un palton de culoare gri și o geantă elegantă de culoare neagră, cu accesorii aurii.

Raluca și-a făcut selfie-urile în oglindă, în cameră. Pe fundal se poate observa un pat somptuos, în nuanțe aurii și bej.

Pentru prima imagine, Raluca a optat să aibă pe fundal o melodie de Kanye West, Good Morning, cu ajutorul căreia le-a urat urmăritorilor ei bună dimineața. Pentru a doua imagine, pe fundalul Insta story-ului ei se poate auzi o melodie de Bad Bunny, Marc Anthony, Will Smith, Esta Rico.

Raluca Pascu și Pepe au divorțat după 8 ani de căsnicie

Cei doi au fost surprinși la începutul acestei săptămâni în fața notarului, pentru finalizarea divorțului.

Citește și: Pepe, prima reacție după ce a divorțat oficial de Raluca Pastramă. Cântărețul a spus cu cine vor rămâne cele două fetițe ale lor

Raluca și fratele său au ajuns primii în fața notarului, unde au așteptat câteva secunde după ce au sunat la interfon, după care s-au grăbit înăuntru, potrivit Antena Stars.

La fel ca și fosta sa parteneră de viață, Pepe a părut foarte grăbit să ajungă în fața notarului. Pepe a susținut de la bun început că decizia separării aparține fostei sale soții.

Raluca și Pepe au petrecut în biroul notarului mai mult de două ore și jumătate, deși această procedură durează, în medie, 30 de minute dacă ambele părți sunt de acord cu cele stabilite.

După ce Raluca și Pepe au părăsit notarul, artistul a fost întrebat cum s-a finalizat divorțul.

"Exact cum ne-am dorit". Cântărețul a declarat că cele două fetițe vor rămâne la amândoi: "Nu-i normal? Suntem părinți amândoi! Este cât se poate de normal, fără niciun fel de conflict. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok! Este exact cum și-a dorit", a mai spus Pepe după ce a ieșit de la notar, potrivit paparazzilor SpyNews.

Ultimele știri