Căutare Live

Ramona Bădescu, secretul unei relaţii perfecte: Un pic de egoism nu strică niciunei femei!

Recunoscută pentru frumuseţea sa aparte, Ramona Bădescu a revenit în ţară şi a acceptat provocarea de a participa la emisiunea "Dincolo de aparenţe"

Recunoscută pentru frumuseţea sa aparte, Ramona Bădescu a revenit în ţară şi a acceptat provocarea de a participa la emisiunea "Dincolo de aparenţe"

Invitată de onoare a Florentinei Fântânaru, aceasta a vorbit despre ingredientul "minune" al oricărei relaţii: "Un pic de egoism nu strică niciunei femei. Oricare dintre noi ar trebui să înveţe să-şi facă timp să se îngrijească, să meargă la salon şi..să gătească mai puţin pentru parteneri/soţi. Aşa, ei vor arăta bine, iar când vor veni acasă îşi vor găsi iubitele/soţiile strălucitoare. Mie mi-au trebuit 25 de ani în Italia pentru a învăţa asta.".

Află mai multe detalii despre declaraţiile Ramonei, în clipul de mai sus!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Ca-n vremea când era Miss România! Rita Mureşan a slăbit 40 de kilograme și a pozat în costum de baie...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri