Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

"Acces Direct": Ramona Gabor, tratata ca o regina de iubitul ei arab!

Ramona Gabor si-a gasit jumatatea! Este inginer de meserie, o rasfata cu vacante de lux si cadouri scumpe, dar cel mai important este n-o lasa singura nici in cele mai dificile momente din viata ei! Asa se pare ca a reusit Ramona sa treaca peste decesul mamei

Ramona Gabor zambeste din nou! Si acest lucru se intampla datorita iubitului ei arab care, se pare, ca-i indeplineste toate visele!

"Sunt fericita si pe plan sentimental. Nu este mult de zis. Scurt si la obiect, ma face cea mai fericita. Este omul pe care cred ca din totdeauna am visat sa il intalnesc, iar acum chiar simt ca sunt binecuvantata sa fiu cu el sunt foarte norocoasa, ma face foarte fericita si sper sa ramanem asa multa vreme de acum incolo", povesteste sora Monicai.

Radiaza de fericire si asta se vede cu ochiul liber! Nu doar cand sunt impreuna, ci si atunci cand bruneta se rasfata in casa luxoasa in care locuieste in Dubai sau pe iahtul pe care se plimba ori de cate ori are chef.

Dupa pierderea mamei, Ramona parea sfasiata de durere, insa domnul inginer, Ahmad Daham, a reusit sa-i stearga lacrimile de pe fata si sa-i redea zambetul. Romanca noastra este rasfatata cu cadouri scumpe si vacante de lux. Iar de curand cei doi au facut un tur al marilor orase ale lumii.

Puteti urmari editiile integrale "Acces Direct" pe AntenaPlay.ro!

Recomandari