Rania, fiica lui Florin Salam a împlinit 4 ani. Ce petrecere i-a organizat manelistul fetiței sale

Fetița lui Florin Salam a împlinit 4 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere aniversară acasă.

Florin Salam și partenera de viață Roxana Dobre au organizat o petrecere pentru fetița lor, Rania

Profimedia

Rania, fiica mijlocie a familiei, a avut parte de o petrecere amiversară acasă, unde au venit copii care s-au distrat pe cinste.

În contextul pandemiei de coronavirus, petrecerea nu a putut fi organizată la restaurant, așa că Florin Salam și partenera acestuia Roxana Dobre au găsit o altă soluție de a o bucura pe cea mică, potrivit Antena Stars.

La petrecerea fiicei lui Florin Salam a fost invitată și o prințesă, care i-a încântat pe cei mici.

Rania, fetița lui Florin Salam a avut un tort spectaculos, la aniversarea de 4 ani

De departe, cel mai așteptat moment a fost cel de al tortului, când Roxana Dobre și-a luat fetița în brațe și alături de Florin Salam și de ceilalți invitați, a cântat „La mulți ani!” pentru Rania. Fiica lui Florin Salam un tort de-a dreptul spectaculos, la aniversarea de 4 ani.

Citește și: Betty Blue, cu abdomenul la vedere într-un top alb și decupat. Imaginea care i-a impresionat pe fanii ei

Roxana Dobre, în vârstă de 34 de ani, a făcut pentru Antena Stars declarații despre viitoarea ei nuntă cu Florin Salam, în vârstă de 41 de ani.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească la anul, iar Roxana spune că vrea ca evenimentul să se desfășoare în format restrâns, undeva pe o plajă.

Florin Salam și Roxana Dobre, planuri de nuntă

Roxana spune că-i va lua numele lui Florin, acela de Stoian, dar se gândește să și-l păstreze și pe al ei de Dobre. De asemenea, Roxana a menționat că mai importantă pentru ea este cununia religioasă, decât cea civilă.

Florin Salam este tatăl a cinci copii: Betty, Daniel, Jaqueline, Rania și Simon.

Betty și Daniel sunt copiii pe care îi are din căsătoria anterioară cu Ștefania, care a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza cirozei.

În prezent, Florin Salam o are ca parteneră de viață pe Roxana Dobre, care i-a dăruit două fete și un băiat.

Florin Salam nu a ajuns la Finala X Factor să cânte cu nepotul său, Adrian Petrache

Florin Salam ar fi trebuit să fie prezent la Finala X Factor 2020, pentru a cânta alături de nepotul său, Adrian Petrache. Manelistul a fost la repetiții, însă, din motive obiective, acesta nu a mai putut ajunge în seara Marii Finale.

Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă’, a spus Loredana Groza, mentorul lui Adrian Petrache.

Citește și: Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache

Totuși, seara a continuat, iar Adrian Petrache a cântat alături de Florin Ristei, care s-a oferit să-l ajute.

Loredana a izbucnit în lacrimi de emoție, după momentul artistic prezentat de Adrian Petrache, în duet cu Florin Ristei.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi

Ultimele știri