Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul fiicei lui Adi Minune! Carmen și Franco s-au întors acasă

După zile întregi în care a fost căutată de Poliţie şi de tatăl disperat, fiica lui Adrian Minune s-a întors acasă, la proaspăta ei soacră.

După zile întregi în care a fost căutată de Poliţie şi de tatăl disperat, fiica lui Adrian Minune s-a întors acasă, la proaspăta ei soacră.

După o lună de miere ca în poveşti, tânâră în vârstă de doar 16 ani s-a întors la realitatea dură în care va fi nevoită să dea ochii cu tatăl ei. Au parcat maşina în curte, pentru a nu fi văzuţi, scrie spynews.ro.

Carmen era foarte zâmbăreaţă în maşină. Cei doi amorezi nu păreau speriaţi sau uimiţi de prezenţa presei. Adolescenţii vor fi nevoiţi acum să înfrunte atât furia lui Adrian Minune, cât şi câteva vizite la secţia de poliţie.

Adi Minune hotărât să îl dea pe Franco pe mâna poliţiei

Deşi a susţinut că le va face nuntă, Adrian Minune este mai hotărât ca oricând să îl dea pe mâna poliţiei pe proaspătul ginere, chiar dacă nu s-a atins de virginitatea fiicei lui. "Am să le fac nuntă, dacă vor fi cuminţi. Să fie băiat de casă, să-mi iubească fata şi, chiar dacă nu le-am vrut, până la urmă te faci frate cu Dracu' ca să-ţi urmezi copiii", a declarat recent Adi Minune.

David Focșanschi, câștigătorul finalei de popularitate de la Next Star: ”Vreau să merg în America!”... Elena de la Mandinga îşi sărbătoreşte ziua pe scenă, la FORZA ZU...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x