Răsturnare de situație! O judecătoare, una dintre amantele lui Cristi Borcea: Femeia a făcut primele declarații despre relația lor

 

Judecătoarea care l-a achitat şi despre care se zvoneşte că s-ar fi iubit cu fostul acţionar de la Dinamo, a fost audiată azi. Femeia cercetată pentru şpagă în Dosarul Transferurilor, a făcut azi primele declaraţii despre relaţia cu omul de afaceri. Asta în timp ce soţul Alinei Borcea a ajuns de urgenţă la spital.

Nu e zi fără ca soţul Alinei Borcea să nu fie prins în off side de către femeile din viaţa lui. Astăzi a venit rândul judecătoarei Geanina Terceanu. Îmbrăcată în palton roşu şi fular alb, culorile echipei de fotbal de suflet a omului de afaceri, a venit să dea subsemnatul la Înalta Curte. Zâmbitoare şi relaxată, judecătoarea este urmărită penal pentru că ar fi luat mită chiar de la Cristi în celebrul dosar al transferurilor. Şi nu ar fi avut parte doar de favoruri materiale.ci şi.spun surse din anchetă.personale.

Tot azi, cel cu care se presupune că femeia ar fi avut o aventură, a fost transferat din Arestul Central. Cu şapcă pe cap şi geacă de piele, finul lui Gigi Becali pare să fie încă extrem de sensibil. De la inimă i se trag toate. Medicii ar fi dat indicaţii să fie tratat la Spitalul Penitenciar Jilava.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe