Căutare Live

Răsturnare ULUITOARE de situaţie! Cu cine s-a căsătorit tânără asta după ce a aflat că viitorul soţ are EPILEPSIE! Atenţie, N-A STAT MULT pe gânduri

Indira, o tânără în vârstă de 23 de ani din India, a decis, în ziua nunţii, să se căsătorească cu unul dintre invitaţi, după ce a aflat că logodnicul ei, Jugal Kishore, suferea de epilepsie.

În timpul ceremoniei, tânărul a avut o criză epileptică, iar iubita acestuia, care nu-i cunoştea starea de sănătate s-a supărat şi a decis să se căsătorească cu altcinva.

N-a stat mult pe gânduri şi l-a chemat alături pe Harpal Singh, cumnatul surorii acesteia, care a acceptat imediat propunerea.

La scurt timp după ce aceştia şi-au unit destinele, Kishore s-a întors la ceremonie, unde şi-a găsit fosta iubită dansâd cu un alt bărbat. După multe insistenţe, el s-a resemnat şi a plecat acasă, cei doi bucurându-se de petrecere liniştiţi.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida la ieşirea din spital! Cât de bine arată vedeta după ce a devenit mămică...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri