Râvnitul actor de la Hollywood e din nou singur. Cu ce femei frumoase s-a iubit Zac Efron

La cât de bine arată și ce succes are, nu-i de mirare că Zac Efron a avut multe iubite și în prezent e tot singur, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood.

Râvnitul actor de la Hollywood e din nou singur. Cu ce femei frumoase s-a iubit Zac Efron

profimedia

Starul din filmul “The Greatest Showman” a avut relații amoroase cu multe dintre colegele sale de pe platourile de filmare, inclusive Vanessa Hudgens, din High School Musical, Alexandra Daddario, din Baywatch și Lily Collins din Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Pe lista lui de cuceriri apara și înotătoarea olimpică Srah Bro, dar și actrița Halston Sage. Ultima sa iubită a fost Vanessa Valladares, de care actorul părea incredibil de îndrăgostit. Aparent, lucrurile nu au stat chiar așa, iar povestea lor de dragoste s-a terminat în doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În 2016, Zac se plângea în emisiunea lui Ellen DeGenres că îi e foarte greu să își găsească sufletul pereche.

Cu ce femei frumoase s-a iubit Zac Efron

Vanessa Hudgens

Zac și Vanessa s-au cunoscut pe platourile de filmare de la High School Musical, în 2005, când avea 17 ani. Cei doi au fost împreună timp de 5 ani, iar în 2010 au ales de comun acord să meargă pe drumuri diferite.

Lily Collins

Starul din Baywatch a început o relație cu Lily Collins în 2012, înainte ca cei doi actori să fie și colegi pe platoul de filmare. Din nefericire, cei doi s-au despărțit în mai puțin de 3 luni. O sursă a propiată a explicat că cei doi nu au avut o relație serioasă.

Michelle Rodriguez

În vara anului 2014, Zac s-a iubit cu Michelle Rodriguez, actrița din Fast and the Furious. La sfârșitul acelei veri, cuplul s-a dezbinat, iar în prezent Michelle se iubește cu o femeie.

Sami Miro

În toamna lui 2014, faimosul actor s-a îndrăgostit de Sami Miro, o femeie de afaceri. Ei au fost împreună până în 2016.

Alexandra Daddario

Alexandra i-a furat inima lui Zac în 2017 când aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Baywatch. Chiar dacă ea nu a recunoscut niciodată că formează un cuplu, ei au fost văzuți deseori de paparazzi ieșind împreună. Relația lor a durat până în vara lui 2018.

Rebecca Ferguson

În decembrie 2017, Zac se iubea cu Rebecca, colega sa de pe platourile de filmare ale filmului The Greatest Showman. Din nefericire, povestea lor de dragoste nu a durat mult.

Sarah Bro

Zac și Sarah au început o relație în ianuarie 2019. Cei doi au decis să se despartă un an mai târziu.

Vanessa Valladares

Ultima sa iubită a fost Vanessa, femeie de care el părea extrem de atașat. Toți prietenii lui credeau că e ava fi cea care îi va deveni soție. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2020, dar, din nefericire, ei s-au despărțit în noiembrie.

Ultimele știri