Răzvan Fodor a primit un mesaj emoționant de la soția lui, Irina! Ce i-a scris chiar de ziua lui de naștere

Câștigătorul Asia Express a împlinit 45 de ani. Răzvan Fodor a primit un mesaj de-a dreptul emoționant din partea soției sale.

Răzvan Fodor si Irina

Răzvan Fodor a împlinit 45 de ani, prilej cu care soția sa i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant, pentru a-și declara iubirea pe care o simte față de cel care i-a fost alături mai bine de 13 ani.

Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, alături de Sorin Bontea, împlinește 45 de ani. Cu această ocazie, soția sa, Irina, a ținut să-i transmită un mesaj special, în care și-a declarat iubirea pe care i-o poartă artistului.

„Îl mai supăr, îl mai împac, mă mai alint, îl mai răsfăț, îl mai cicălesc, dar îl iubesc de nici nu pot să zic! La mulți ani, puștiule!!”, a transmis Irina pe rețelele de socializare.

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în anul 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, Răzvan remarcând-o pe platourile de filmare. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere, poate nici la a doua, dar au ajuns să se simpatizeze reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan. Mai mult, Irina spune la un moment dat că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!’, se amuză Irina.

Răzvan Fodor a primit un mesaj emoționant  de la soția lui, Irina! Ce i-a scris chiar de ziua lui de naștere

La prima lor întâlnire, cântărețul a supus-o unui test inedit pe care tânăra de numai 20 de ani atunci l-a trecut cu brio.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, povestea Răzvan Fodor pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

Răzvan Fodor a primit un mesaj emoționant  de la soția lui, Irina! Ce i-a scris chiar de ziua lui de naștere

Doi ani mai târziu, Irina Fodor devenea mămică. Avea doar 22 de ani când a născut-o pe fetița lor, Diana, făcându-l pe Răzvan cel mai fericit tătic din lume.

Ultimele știri