Căutare Live

Răzvan Simion, imagine rară alături de Daliana Răducan, realizată chiar de Ianca Simon. Cum i-a surprins fiica prezentatorului

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, prezentatorul a publicat o fotograie realizată chiar de fiica lui, în care apare alături de iubită.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu, iar bruneta are o relație foarte bună cu cei doi copii ai prezentatorului

Instagram

Răzvan Simion a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare privindu-și iubita. Prezentatorul a precizat că cea care i-a fotografiat a fost fiica lui cea mare. Răzvan Simion este tatăl a doi copii, pe care îi are cu fosta lui soție, Diana Simion. Tudor Simion a împlinit de curând 13 ani, iar Ianca Simion este o superbă domnișoară în vârstă de 17 ani.

„Viața începe acolo unde se termină frica”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei.

Aceeași fotografie a fost postată și Daliana Răducan pe contul său de Instagram, cu descrierea „Limbaj nonverbal”.

Citește și: Ianca Simion, elegantă într-o rochie roșie. Cum s-a lăsat fotografiată fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion le-a transmis un mesaj Dalianei Răducan și lui Răzvan Simion

Ianca Simion a scris un comentariu în dreptul postării Dalianei Răducan: „Familie frumoasă”, a scris fiica prezentatorului TV. Daliana Răducanu i-a răspuns tinerei prin emoticoane cu îmbrățișări.

În fotografie Răzvan Simion și Daliana Răducan apar privindu-se reciproc, stând la masă, ea purtând o pălărie și o geacă din piele, iar prezentatorul purtând un sacou alb.

Citește și: Ianca Simion, apariția elegantă care a atras toate privirile. Cât de frumoasă este fiica lui Răzvan Simion

„Foarte potriviți, frumoși,la chip și suflet!”, „Perfect! Sunteți minunați!”, „Oameni faini fotografiați de un copil superfain”, „Foarte potriviți!”, „Minunați”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani, în comentarii.

Daliana Răducan, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Ianca și Tudor Simion: „Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră”

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și frumoasa arhitectă locuisc împreună și formează un cuplu de invidiat.

Răzvan Simion a mărturisit în repetate rânduri că și-a găsit fericirea alături de Daliana Răducan.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Daliana Răducan are o relație apropiată cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion. În urmă cu puțin timp frumoasa arhitectă a oferit detalii despre relația pe care o are cu Ianca și Tudor, evidențiind faptul că vorbesc în fiecare zi și se văd des.

“Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a spus Daliana Răducan la Viva.

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Imaginea care i-a speriat pe fani: „O durea foarte tare”... Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri