Antena Căutare

Andreea Bălan a fost operată din nou! Reacții după ce artista a reacunoscut că se află în spital: ”Ești o învingătoare!”

Necazurile par să se țină lanț de celebra cântăreață Andreea Bălan care a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu mai bine de două săptămâni. Artista a fost operată din nou, iar la scurt timp după ce a făcut dezvăluiri au apărut numeroase mesaje de susținere. 

Necazurile par să se țină lanț de celebra cântăreață Andreea Bălan care a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu mai bine de două săptămâni. Artista a fost operată din nou, în urmă cu o săptămână de zile, iar astăzi se va decide dacă va fi supusă din nou unei intervenții chirurgicale. La scurt timp după ce a făcut dezvăluiri, pe contul ei de socializare au apărut numeroase mesaje de susținere.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. Acum, însă, medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele. Astăzi, însă, medicii vor stabili dacă cântăreața va fi supusă din nou unei intervenții.

În același timp, vedeta a mărturisit că se reface încet și urmează un tratament cu vitamine și minerale pentru a se face bine.

În urma mărturisirilor făcute pe contul personal de socializare, sute de internauți i-au transmis gânduri bune acesteia.

Articolul continuă după reclamă

”Să treci cu bine peste și să te faci bine. Ai o familie frumoasă, care te așteaptă și te iubește.”, ”Multă sănătate! O să treci cu bine și peste asta. Ești o învingătoare și dragostea de mamă te face și mai puternică.”, ”Vă doresc multă sănătate și putere de luptă. Dumnezeu vă va purta de grijă.”, ”Să fii puternică, Andreea și să te faci bine pentru fetițele tale frumoase.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Andreea Bălan a confirmat că a fost operată!

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, artista a dezvăluit că operația a fost necesară pentru îndepărtarea unor hematoame apărute după cezariană, când Andreea Bălan a suferit și un stop cardio-respirator, cauzat de o embolie amniotică.

”În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie, când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar).

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de coagularea sângelui în urma operției grele prin care am trecut pe 4 martie. Vă voi ține la curent cu evoluția mea”, a scris Andreea Bălan.

Una dintre cele mai iubite actrițe din „Game of Thrones”, la un pas de moarte! Le-a cerut medicilor să nu mai lupte pent... O vedetă vrut să facă un film sexy cu iubitul ei, dar a difuzat imaginile live, pe Instagram! Ce mesaj a transmis, după ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x