Căutare Live

Regele, din nou pe ecrane! Serial TV despre ultimele zile ale lui Michael Jackson

O carte despre ultimele zile din viața lui Michael Jackson va fi ecranizată în curând într-un serial TV, informează site-ul Deadline, preluat vineri de 20minutes.fr.

O carte despre ultimele zile din viața lui Michael Jackson va fi ecranizată, în curând, într-un serial TV, informează Agerpres.

Cartea va fi lansată în librării în iunie 2016 și va prezenta zilele dinaintea morții, în urma unei supradoze de medicamente, a regelui muzicii pop.

"This is it", documentarul despre ultimele repetiții ale lui Michael Jackson, a înregistrat un mare succes la lansarea din octombrie 2009, la numai câteva luni de la dispariția cântărețului, așa încât producătorii se așteaptă ca și serialul să fie bine primit de public.

Tavis Smiley, prezentator și scriitor american, a semnat un contract cu studiourile Warner Bros pentru ecranizarea cărții sale despre Jackson, intitulată "Before You Judge me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson's Last Days".

Romanul evocă ultimele luni din viața artistului care își căuta liniștea, fragilitatea sa și presiunea mediatică la care era supus.

Nu se știe deocamdată cine îl va interpreta în serialul pentru micul ecran pe Rege.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Dramă cumplită! Prezentatoarea TV Jamie Zimmerman a murit!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri