Căutare Live

Regina Letizia a fost fotografiată în Madrid. Cum s-a îmbrăcat la o mănăstire celebră

Regina Letizia este unu exemplu de eleganță și rafinament. Soția Regelui Felipe a participat la redeschiderea unei mănăstiri din Madrid, The Monastery of Barefoot Royals. Ținuta Majestății Sale a fost fotografiată din toate unghiurile.

Regina Letizia are 49 de ani, dar are un aspect greu de trecut cu vederea ori de câte ori apare în public

Profimedia Images

Regina Letizia are 49 de ani, dar are un aspect greu de trecut cu vederea ori de câte ori apare în public. Aceasta s-a îmbrăcat de această dată într-un costum gri din două piese, gri, în carouri. L-a combinat cu o haină maro și o pereche de cizme elegante, scrie DailyMail.

Pentru că în această perioadă măsurile de siguranță sunt pe primul loc, Regina Letizia a fost văzută purtând mereu mască de protecție în timp ce îi saluta pe cei care se aflau la eveniment.

Vezi mai multe imagini cu ținuta AICI!

Câte kilograme are Roxana Vancea, la scurt timp după ce a devenit mamă. Vedeta a revenit rapid la formele inițiale... Bogdan Mocanu a fost surprins alături de iubita misterioasă într-o ipostază romantică. Cum au apărut cei doi pe internet...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri