Căutare Live

Motiv de mândrie! Reşedinţa lui Gigi Becali a ajuns la Hollywood

Atenţie, se filmează! Vedeta hollywoodiană Jane Seymour filmează la palatul lui Gigi Becali, alături de o echipă de producători americani.

Atenţie, se filmează! Vedeta hollywoodiană Jane Seymour filmează la palatul lui Gigi Becali, alături de o echipă de producători americani.

Regizorul Michael Damian căuta o construcţie care să semene cu palatele franţuzeşti, iar proprietatea patronului Stelei se potriveşte de minune.

În plină vară, reşedinţa din centrul Capitalei a milionarului este împodobită ca pentru Crăciun, cu crenguţe de brad, cu globuleţe şi funde uriaşe. Becali a pus condiţii clare: să nu-l dea jos pe Sfântul Gheorghe de pe poartă şi să nu-i mute crucea cu Iisus. În rest, de la regizori la figuranţi, toate lumea se poate plimba în voie prin palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi.

Filmul "High Strung" va fi lansat abia anul viitor şi îi va avea în distribuţie pe Paul Freeman şi Maia Morgenstern.

Mmm, imaginaţia o ia razna când te uiţi la ea! Loredana Chivu, sexy, provocatoare, DE VIS!... VIDEO: E pur şi simplu incredibil! Primele declaraţii ale Ralucăi Bădulescu, după ce a slăbit 63 de kilograme!...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x