Reuniune spectaculoasă între Thalia și Itati Cantoral, rivala ei din "Sărmana Maria". Cum arată cele două acum

Thalia și Itati Cantoral au devenit unele dintre cele mai cunoscut actrițe de telenovelă din lume cu serialul-fenomen “Sărmana Maria”. Acum, la peste 20 de ani de la încheierea serialului, cele două s-au reunit pe rețelele de socializare.

“Sărmana Maria” (“Maria la del Barrio”) le-a adus pe ecranele din 180 de țări pe Thalia, ce a jucat rolul Maríei Hernández Rojas De de la Vega (sau Sărmana Maria), și Itati Cantoral, în rolul lui Soraya Montenegro de la Vega.

În 92 de episoade, Thalia, Itati și ceilalți actori din “Sărmana Maria”, printre care se numără și Fernando Colunga (Luis Fernando de la Vega Montenegro) și Irán Eory (Victoria Montenegro de la Vega), au fascinat intreaga lume.

Deși pe micul ecran erau inamice de temut și aveau una dintre cele mai faimoase rivalități din istoria telenovelelor, în realitate, Thalia și Itati sunt prietene bune.

Cele două au reintrat în pielea personajelor care le-au făcut faimoase într-un video pentru Instagram publicat pe contul lui Cantoral. În imagini, Thalia și prietena ei se prefac că se “păruiesc”, în rolurile Mariei și Sorayei.

Alături de imaginile ce amintesc de “Sărmana Maria”, cu prietena ei Thalia, Itati Cantoral a publicat și un mesaj în care o numea pe faimoasa actriță “sora mea de suflet”.

Ultimele știri