Căutare Live

REZULTATE BAC 2016. Emoțiile au luat sfârșit! Mircea, fratele Alinei Eremia, a aflat ce notă a luat la BAC

Emoţii, nopți nedormite și stres pentru elevii care și-au așteptat nerăbdători rezultatele la probele de bacalaureat de anul acesta. Dar nici vedetele noastre autohtone nu au fost mai prejos. Au învăţat, s-au străduit şi, la final s-au văzut rezultatele.

Emoţii, nopți nedormite și stres pentru elevii care și-au așteptat nerăbdători rezultatele la probele de bacalaureat de anul acesta. Dar nici vedetele noastre autohtone nu au fost mai prejos. Au învăţat, s-au străduit şi, la final s-au văzut rezultatele.

Examenul maturităţii a fost primul hop pe care aceştia l-au avut de trecut, în viaţa de adult care de abia acum începe, cu toate greutăţile şi frumuseţile sale. Notele obţinute la BAC ar putea reprezentat următorul pas. Facultate, carieră sau viaţa de noapte? Rămâne de văzut.

Și pentru Mircea, fratele Alinei Eremia, așteptarea a luat sfârșit. Din fericire, tânărul a ştiut cum să îşi împartă timpul între învăţat şi alte activităţi relaxante, cum ar fi mersul la sală, iar acest lucru i-a adus succesul.

Dacă la Limba și Literatura Română a reușit să ia 7.2, la istorie a luat 6.9 și la geografie 8.4 și astfel a obținut media 7.5.

Chiar înainte de începerea examenelor, Mircea le arata prietenilor virtuali cum se antrenează la sală, reuşind să împace şi capra şi varză. Doar, un fizic lucrat cere ambiţie şi consecvenţă, dar nici şcoala nu trebuie ignorată. Şi se pare că i-a ieşit cu brio!

Valentina Pelinel, prima fotografie cu micuțul Milan Cristian: „Suntem în căutarea iubirii...”... BAC 2016. De ce Valentina Pelinel nu și-a dat Bac-ul vreodată? Era o elevă de 10 la cel mai bun liceu din țară, dar... O...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x