Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Rică Răducanu a fost internat la spital, infectat cu SARS-CoV-2. FC Rapid: „Suntem lângă legenda noastră”

Fostul portar al FC Rapid, Rică Răducanu, s-a infectat cu noul coronavirus și în prezent se află internat la spital, alături de soția sa, care este și ea infectată.

Rică Răducanu a fost infectat cu noul coronavirus

Hepta

Clubul de Fotbal FC Rapid a anunțat pe rețelele socile că fostul portar, în vârstă de 74 de ani, a fost internat la spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soția sa, ambii având Covid-19. Însănătoșire grabnică!”, au scris reprezentanții paginii de Facebook FC Rapid.

Recent și Dănuț Lupu, fost rapidist a fost internat la spital, infectat cu SARS-Cov-2. Acum, Rică Răducanu, alt fost rapidist se află în aceeași situație. Din fericire starea lui est euna stabilă.

Rică Răducanu, o legendă a fotbalului românesc

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula s-a născut pe 10 mai 1946, la Vlădeni, Județul Ialomița. Rică Răducanu a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, reușită pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Citește și: Video de senzație! Rică Răducanu în pas cu vremurile actuale! Nea Rică, dans senzațional în urma unei provocari de pe TikTok!

Rică Răducanu a fot portar în echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid în 1967.

Rică Răducanu, poreclit Tamanga, a mai jucat de-a lungul timpului la formaţiile Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

Rică Răducanu, de la fotbalist la actor

Pe lângă cariera de fotbalist, Rică Răducanu a fost și actor. Tamango a jucat rolul lui Maricel în filmul „Legiunea străină” și și-a mai jucat și propriul rol în filmul „Totul pentru fotbal”.

Citește și: Rică Răducanu, la un pas de moarte: „Am crezut că e ultima mea suflare”. Celebrul fotbalist a slăbit 10 kilograme în urma operației la prostată

„Prima dată am luat-o ca o glumă. Când m-au chemat la interviu, să dau probe. La fotbal e ceva, la film e altceva. E greu, nenicule. Până am învăţat rolul…mi-a fost foarte greu. Am vrut să cedez după un timp, se stătea mult la filmări şi nu ieşea nimic. Le-am spus, la filmare: Nu mai vin, că vă încurc aici…”Taci mă, nu încurci pe nimeni!” Dar pe urmă mi-a plăcut. M-a ajutat cu stilul lui, Mircea Daneliuc. Ai văzut, eram un ”barosan”, Maricel, cu Jeep, şofer şi bodyguard după mine. Ai văzut ce ghiul aveam, ce lanţ la gât, treabă serioasă…Când am văzut cât aveam de învăţat, nu mai dormeam noaptea! O trezeam pe nevastă-mea şi o puneam să mă întrebe, să repet scenariul…Greu, dom’le…“, a povestit fostul fotbalist, potrivit adevarul.ro

Rică Răducanu a avut probleme de sănătate în 2019

În 2019 Rică Răducanu a avut alte probleme de sănătate. Celebrul fotbalist a trecut atunci prin dureri insuportabile, înainte de a se oera de prostată.

„Am trecut prin multe cumpene, dar asta, având și o vârstă mai înaintată, mi s-a părut cea mai rea”, a mărturisit îndrăgitul fotbalist.

„Într-o zi, m-au luat durerile. M-am dus la Municipal, să mă vadă. Mi-au zis că nu e de operație, așa că m-am întors acasă. Noapte nu m-am simțit bine. Dimineața, m-a luat tremuratul. N-am pățit așa ceva niciodată”, a adăugat acesta la Access Direct.

Recomandari