Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Rihanna a primit o distincție din partea Universității Harvard. Nu are niciol legătură cu muzica

Superstarul R&B Rihanna este cunoscut în special pentru cântecele sale de succes și ținutele sale provocatoare, dar universitatea americană Harvard a decis miercuri să-i acorde o distincție pentru o altă latură a sa, numind-o personalitatea umanitară a anului, relatează AFP.

Superstarul R&B Rihanna este cunoscut în special pentru cântecele sale de succes și ținutele sale provocatoare, dar universitatea americană Harvard a decis miercuri să-i acorde o distincție pentru o altă latură a sa, numind-o personalitatea umanitară a anului.

Cântăreața de 29 de ani originară din Barbados va primi primi personal premiul, în campusul prestigioasei unități de învățământ, la 28 februarie.

"Datorită muncii sale caritabile, Rihanna a construit un centru de oncologie și de aplicații medicale ale radioactivității de prim ordin pentru diagnosticarea și tratarea cancerului la sân la spitalul Queen Elizabeth, din Bridgetown, Barbados", a subliniat directorul fundației Harvard, S. Allen Counter.

Cântăreața a realizat și un program menit să suporte cheltuielile universitare pentru studenții din Caraibe care pleacă să studieze în SUA. De asemenea, cântăreața susține eforturile de a le oferi fetelor un acces mai bun la educație în țările în curs de dezvoltare.

"Pentru aceste inițiative filantropice și alte acte caritabile studenții și Fundația Harvard au ales să-i acorde Rihannei titlul Personalitatea umanitară a anului 2017", a precizat Counter.

Printre persoanele care au mai primit acest premiu se află fostul secretar general al ONU Ban Ki-moon, tânăra câștigătoare a premiului Nobel pentru pace din Pakistan Malala Yousafzai sau cântărețul Lionel Richie.

Pe numele său adevărat Robyn Rihanna Fenty, cântăreața a vândut peste 200 de milioane de discuri, a câștigat opt premii Grammy și 14 dintre cântecele sale au fost pe primul loc în fruntea clasamentelor pentru cele mai bune vânzări.

Sursa: Agerpres

Credit foto: Hepta

Recomandari