Căutare Live

Rihanna este noul ambasador al turismului pentru Barbados

Rihanna se intoarce la origini, ea fiind numita oficial ambasador al turismului pentru Barbados, tara sa de origine, Cantareata va promova Barbados pentru urmatorii trei ani ca fiind destinatia perfecta pentru vacante.

Parteneriatul cantaretei cu Ministerul Turismului din Barbados va fi oficializat o data cu venirea Rihannei in Barbados in cadrul turneului sau international „Loud" pe data de 5 august, relateaza Popcrunch.

„Vreau sa arat tuturor de ce Barbados este un loc special si cum spiritul si mandria nationala a localnicilor fac aceasta frumoasa insula sa fie diferita de oricare alta destinatie", a declarat cantareata in varsta de 23 de ani, care urmeaza concereze in orasul sau natal, Bridgetown..

Rihanna a parasit Barbados la varsta de 16 ani in favoarea Statelor Unite, pentru a se lansa in industria muzicala.

Citestes si Jurnalul!

Foto: Hepta

VIDEO! Oana Zavoranu si Pepe divorteaza, astazi, la notar... Angelina Jolie si Brad Pitt isi petrec vara in Malta...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri