Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Rihanna fotografiată lângă rapperul Drake într-o ipostază inedită. Imaginile fac furori pe internet

Rihanna a fost fotografiată într-un club lângă rapperul Drake. Internauților nu le-a scăpăt nimic! Detaliul care a pornit un întreg val de comentarii.

Rihanna a fost fotografiată într-un club lângă rapperul Dranke. Internauților nu le-a scăpăt nimic! Detaliul care a pornit un întreg val de comentarii.

Imaginile cu Rihanna consumând o bere care se găsește în orice magazin, în timp ce vorbea cu rapperul Drake într-un club, au pornit un val de comentarii apreciative.

Oamenii de pe internet au apreciat-o și lăudat-o pe Rihanna pentru că nu se ferește să consume cele mai ieftine băuturi în cluburi. Numeroase comentarii critică opulența din cluburile din România și apreciază simplitatea vedetei americane.

Rihanna are o avere impresioanntă! Potrivit adevărul.ro, Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, aceasta depăsidu-le chiar și pe Madonna sau Beyoncé. „Averea cântăreţei, al cărei nume real este Robyn Rihanna Fenty(31 de ani), este estimată la 600 de milioane de dolari, ceea ce le depăşeşte în acest clasament pe Madonna (570 de milioane de dolari), pe Céline Dion (450 de milioane de dolari) şi pe Beyoncé (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, tocmai a devenit primul rapper miliardar.”

Citește și: Rihanna, mesaj politic pentru Donald Trump