Căutare Live

Rita Mureşan, de nerecunoscut! Aşa arată fosta Miss România după moartea mamei sale

A slăbit 40 de kilograme într-un timp record! Rita Mureşan este de nerecunoscut. Fosta Miss România a uimit pe toată lumea reuşind să ajungă la silueta care o consacrase în urmă cu câţiva ani. Doar că nu o dietă drastică a transformat-o, ci moartea mamei sale.

A slăbit 40 de kilograme într-un timp record! Rita Mureşan este de nerecunoscut.

Fosta Miss România a uimit pe toată lumea reuşind să ajungă la silueta care o consacrase în urmă cu câţiva ani. Doar că nu o dietă drastică a transformat-o, ci moartea mamei sale.

Citeşte mai departe!

Intră aici că nu-ţi vrem răul! TIFFANI AMBER THIESSEN din Beverly Hills, Salvaţi de clopoţel sau Familia Bundy!!!... FOTO! Connect-R nu se desparte de fetele lui nici când dorm...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri