Căutare Live

Robbie Williams nu mai are mobil din 2006

Cantaretul britanic a anuntat ca a renuntat la telefonul mobil in urma cu 5 ani, cand reporterii tabloidului News of the World i-au interceptat ilegal serviciul de mesagerie vocala.

Robbie Williams este printre cei mai cunoscuti, dar si mai controversati artisti din industria muzicala, socand de multe ori prin sinceritatea versurilor.

Tot in aceasta nota poate fi incadrata si ultima lui declaratie, prin care a facut public faptul ca nu are telefon mobil deoarece a renuntat la acest accesoriu in 2006, cand jurnalisti de la News of the World i-au violat intimitatea convorbirilor, interceptandu-i ilegal serviciul de mesagerie vocala.

Conform ziarului Click, Robbie a sustinut ca si de nu s-ar fi intamplat acest eveniment, tot ar fi renuntat la mobil, pentru ca nu-i place sa vorbeasca la telefon, preferand sa comunice prin e-mail: „Nu am un telefon mobil. Am renuntat la el in 2006, cand am aflat ca tabloidele mi-l interceptau. Insa acesta nu a fost principalul motiv. Pur si simplu nu-mi place sa vorbesc la telefon. Comunic prin e-mail" a declarat cantaretul.

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Carmen Bruma se pazeste de cancer cu broccoli...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri