Rochia care a lăsat la vedere trupul perfect al Antoniei. Cum s-a pozat recent artista

Antonia a publicat recent o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră și lungă pentru petrecerea de Revelion.

Antonia, ținuta care i-a pus în valoare trupul perfect

Instagram

Artista a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare îmbrăcată cu o rochie simplă, dar care avea o serie de accesorii din metal în loc de cusătură, detalii care au lăsat la vedere trupul perfect al cântăreței.Încățțată cu o pereche de bocanci tot negri, Antonia a făcut furori în mediul online cu fotorafia postată. Fanii au apreciat imediat ținuta aleasă de Antonia, dar au remarcat și faptul că aceasta nu purta lenjerie intimă.

Citește și: Alex Velea a filmat bustul Antoniei în detaliu! Ce tatuaj au descoperit fanii pe pieptul acesteia

Ținuta este una extrem de greu de purtat, mai ales că lasă la vedere zone pe care puține femei îndrăznesc să le expună. Antonia le-a mărturisit fanilor că petrece seara de Revelion în sufragerie și că le urează un călduros la mulți ani tuturor.

Anul 2020 i-a ținut departe de scenă, dar nu și de piese noi

Chiar dacă anul 2020 a fost unul cu multe opreliști în toate domeniile de activitate, Antonia nu și-a neglijat deloc cariera muzicală. Chiar și în contextul pandemiei de coronavirus și a greutăților cu care s-au confruntat în special artiștii, nevoiți să stea departe de scene și de concerte, cântăreața a reușit să lanseze o piesă de succes, numită „Rebound”. În doar câteva luni, melodia a adunat aproximativ două milioane de vizualizări.

Nici Alex Velea nu a pierdut timpul, ci a fost chiar mai activ muzical decât partenera sa de viață. Artisul a lansat piesa „La comanda ta” în colaborare cu George Talent și cu Zanni de la „Chefi la cuțite”.

Velea a mai lansat cu Jador și cu Tzancă Uraganu melodia „Bruneta”, care a adunat peste opt milioane de vizualizări.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri