Căutare Live

Rochița cu "vedere indecentă" i-a dat bătăi de cap fotomodelului Alessandra Ambrosio... și bătăi de inimă masculilor

Marilyn Monroe ar fi mândră! Ea a fost prima care și-a fluturat rochia pentru un spot publicitar al unei comedii din anul 1955, potrivit DailyMail.co.uk. În zilele noastre, Alessandra Ambrosio (35 de ani) dovedește că poate duce moștenirea celebrei actrițe mai departe, dar într-o variantă mai sexy. ​

Marilyn Monroe ar fi mândră! Ea a fost prima care și-a fluturat rochia pentru un spot publicitar al unei comedii din anul 1955, potrivit DailyMail.co.uk. În zilele noastre, Alessandra Ambrosio (35 de ani) dovedește că poate duce moștenirea celebrei actrițe mai departe, dar într-o variantă mai sexy. ​

Aflată la o ședintă foto, frumosul fotomodel Victoria's Secret a avut câteva probleme cu rochița vaporoasă în care a pozat. Problemă pentru ea, deliciu pentru bărbați.

Adierea vântului, bat-o vina! Cu natură nu trebuie să te pui niciodată, sau rămâi cu slipul la vedere, așa cum a pățit-o și bomba sexy din Brazilia. Ședința foto a avut loc în Malibu, pe malul mari, cu ocazia lansării parfumului Ale.

Locația nu a fost prea inspirată sau alegerea vestimentară? Bărbații, cu siguranță, ar anula ambele variante. Fotografiile îți taie respirația și nasc fantezii.

Alessandra Ambrosio nu duce lipsă de strălucire atunci când nu este pe podium sau în lumina reflectoarelor, căci atuurile ei fizice sunt greu de trecut cu vederea. Îngerașul costumelor de baie se bucură de un corp fără imperfecțiuni și mai ales de un posterior invidiat de multe femei.

Ne ia cu leșin! Eleva Sabrina a dat BACUL, proba orală! Cum s-a descurcat Barbie de România la examen și ce ținută a ale... Bucurie mare în familia lui Cheloo. Juratul iUmor va fi tătic! Băiețel sau fetiță?...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri