Roșcata din showbiz a recunoscut în sfârsit! Cum s-a afișat în public Emma Stone și care a fost reacția fanilor

Frumoasa actriță de la Hollywood a dat fanilor vestea cea mare. Ea este însărcinată și e nerăbdătoare de venirea pe lume a primului său copil.

Roșcata din showbiz a recunoscut în sfârsit! Cum s-a afișat în public Emma Stone și care a fost reacția fanilor

profimedia

Emma Stone a fost fotografiată de paparazzi și după luni de speculații, vedeta a lăsat la vedere burtica de gravidă, spre încântarea fanilor, potrivit Daily Mail. Frumoasa actroță în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă plimbându-se prin Los Angeles, alături de o prietenă.

Actrița, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, își ține mâna pe burtica de gravidă, în timp ce se plimbă relaxată. Fotografiile au fost făcute de paparazzi pe 30 decembrie.

The Easy A star is going to be a mom! 😍🤰

Posted by Daily Mail on Monday, 4 January 2021

Emma Stone, câștigătoarea unui Oscar, a refuzat să dea detalii despre sarcina sa. Actrița trebuia să facă parte din distribuția filmului Babylon al regizorului Damien Chazelle, dar aceasta s-a retras de la filmări, iar Margot Robbie este cea care o va înlocui. Noul film va fi lansat în decembrie 2021.

Emma Stone și Dave McCary, un cuplu secretos

Emma și Dave McCary sunt împreună de mai bine de trei ani, dar sunt extrem de secretoși atunci când vine vorba de viața lor personală și în special despre relația lor de cuplu. Dave, în vârstă de 35 de ani, este producătorul emisiunii Saturday Night Live. Soțul faimoasei actrițe și-a făcut debutul regizoral în 2017 cu filmul Brigsby Bear.

Deși au apărut împreună în mai multe ipostaze, ei nu au făcut publică relația lor decât după aproape doi ani.

În 2019, actrița și regizorul de success au stat unul lângă altul la petrecerea care a avut loc după decernarea premiilor Galei Globul de Aur.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În ianuarie 2019, cuplul discret a fost surprins și la un meci de-al echipei Clippers, în Los Angeles. Cei doi au apărut pentru prima data împreună în mod oficial pe covorul roșu pe 27 ianuarie 2019, la Screen Actors Guild Awards.

Pe 4 aprilie 2019, potrivit cosmopolitan.com, Emma a fost văzut purtând un inel ce părea să fie unul de logodnă. În august, ea și Dave au plecat împreună într-o vacanță în Santa Monica. În luna decembrie, Dave a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Emma în care ea poartă inelul de logodnă cu perle și diamant. Amândoi sunt extrem de fericiți, iar urmăritorii de pe Instagram îi copleșesc cu laude și felicitări.

În 2020, pe 22 septembrie, atât Emma, cât și Dave au fost surprinși de paparazzi purtând inele ce par a fi verighete, însă nici unul din ei nu a declarat că s-ar fi căsătorit deja. Potrivit tabloidului Page Six, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit deja în timpul pandemiei, având parte de o ceremonie secretă, cu puțini invitați.

Pe 4 ianuarie 2021, fotografiile cu Emma au confirmat faptul că tinerii însurăței vor deveni în curând părinți pentru prima dată. Cei doi rămân secretoși și în ceea ce privește sexul bebelușului, fiind foarte fericiți să își țină viața privată departe de ochii presei.

Ultimele știri