Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Roxana Ionescu, la turatie maxima. "Mama Natura" e mai sexy ca niciodata!

A innebunit barbatii cu bustul ei generos! Pe strada sau in cluburi, Roxana Ionescu face victima dupa victima. Si chiar daca acum o tara intreaga o stie, Roxana nu a uitat de unde a pornit. Vedeta adora sa danseze in cluburi, la fel cum facea la inceput, cand era animatoare.

Imbracata intr-o lenjerie rosie ca focul, corset cu danteluta neagra, care ii punea in evidenta bustul generos si natural suta la suta, "Mama natura" a facut ravagii. Totul se petrecerea intr-o perioada in care blondina era si animatoare. Mai exact, se intampla in vara anului trecut, pe litoral, cand lumea mondena era tulburata deja de zvonul ca mariajul frumoasei trece printr-o criza.

Discreta, Roxana si-a vazut de treaba. Si in plan personal si in cel profesional. Nu s-a ferit nicio clipa sa isi lege prestatia scenica de simpla animatoare, de aceea de vedeta TV, asa cum o stim mai toti de mai bine de zece ani.

Casatoria cu Laurentiu, de acum sase ani, nu i-a stribit din faima Roxanei. Insa aparitiile ei au fost, ce-i drept, mai discrete. Se pare ca recentul divort o readuce in prim plan pe “Mama Natura” si le da sperante domnilor care asterapta sa o admire cat mai des in tinute care sa ii puna in evidenta formele de invidiat.

Recomandari