Antena Căutare

Ruby a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu artista: „Am zis să-mi injectez o substanță”

Ruby a ajuns de urgență la spital miercuri, după ce și-a injectat o substanță pe care o folosesc culturiștii, în speranța că va obține un bronz perfect. Hai să vezi cum se simte cântăreața acum.

Colaj cu Ruby în trei ipostaze diferite Galerie
Ruby a ajuns de urgență la spital miercuri, după ce și-a injectat o substanță pe care o folosesc culturiștii, în speranța că va obține un bronz perfect | Antena 1 & Instagram

Ruby trece prin momente dificile. Artista a fost nevoită să cheme ambulanța miercuri, după ce a apelat la o procedură periculoasă pentru a avea un bronz mai intens. Gestul său total neașteptat a adus-o pe patul de spital.

De curând, cântăreața a povestit pentru Antena Stars că și-a injectat o substanță pe care o folosesc culturiștii. În urma procedurii, Ruby a început să se simtă rău, să aibă fibrilații și pulsul scăzut.

Cum se simte acum Ruby, după ce a fost transportată de urgență la spital

Din dorința de a arăta cât mai bine și de a obține un bronz perfect, Ruby a apelat la o procedură pe care o folosesc culturiștii de cele mai multe ori. Artista a ajuns să își injecteze o cantitate prea mare de substanță, fapt pentru care a fost transportată de urgență la spital.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în .... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a declarat Ruby, potrivit Antena Stars.

Citește și: Ruby s-a lăsat fotografiată doar într-un sacou scurt. Ce detaliu i-a scos la iveală piesa vestimentară: „Ești top”

La scurt timp de la administrarea substanței, cântăreața a început să se simtă amețită, să aibă „fibrilații” și să-i amorțească corpul. Aceasta a sunat imediat la ambulanță când a văzut că starea sa de sănătate se agravează.

Ruby a petrecut câteva ore la spital, unde i s-au făcut mai multe investigații pentru a descoperi dacă este ceva ce îi pune în pericol viața. Aceasta a fost ținută sub supravegheată medicilor, iar după ceva timp a început să se simtă mai bine.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur.

Citește și: Ruby, noua concurentă de la Dancing on Ice, are nevoie de kinetoterapie. Ce dificultăți a întâmpinat la antrenamente

M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a mai dezvăluit Ruby despre incident, vizibil afectată de tot ce i s-a întâmplat, conform sursei citate mai sus.

Mara Oprea, imagini de colecție din copilărie. Cât de bine seamănă cu mama sa, cea care a încurajat-o să aleagă actoria... Cum arată și ce mai face Vulpița Veronica la mai bine de un an de când nu a mai apărut la TV. Imaginea rară publicată de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x