Căutare Live

Ruby, cea mai "hot" surpriză! Bruneta s-a tuns și s-a pozat extrem de sexy. Într-o rochie din piele, roșie ca focul, cu un decolteu generooos, i-a înnebunit pe bărbați: "Cred că te iubesc"

Plină de viaţă şi extrem de sexy, aşa cum o ştie toată lumea, Ruby este pe cale să le facă fanilor săi o nouă surpriză. Despre ce este vorba? Clip nou, piesă nouă.

Plină de viaţă şi extrem de sexy, aşa cum o ştie toată lumea, Ruby este pe cale să le facă fanilor săi o nouă surpriză. Despre ce este vorba? Clip nou, piesă nouă.

Însă, înainte de marea lansare, artista le-a bucurat ochii celor mai înrăiţi admiratori ai săi, cu o fotografie "periculoasă". Îmbrăcată într-o rochie din piele, roşie, cu un decolteu frumos, artista i-a pus pe jar pe toţi bărbaţii. Ba chiar unii și au mărturisit sentimentele: "Cred că te iubesc". Până şi femeile au admirat-o sincer.

Noua schimbare de look se pare că îi prieşte. Imaginea este doar o mostră din ce va urma să vedeţi în noul clip al artistei. Aşa că fiţi pe fază!

FOTO: Ana Maria Mocanu NU mai arată aşa cum o ştiai! "Doamne, ce ţi-ai putut face la buze???"... Veste bombă! Beyonce, dată în judecată pentru 20 de milioane de dolari. Care sunt acuzațiile ce i se aduc celebrei ”Quee...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri