Ryan Reynolds a fost exmatriculat din scoala pentru ca a furat o masina

Astazi pare unul dintre cei mai linistiti actori de la Hollywood, dar Ryan Reynolds a marturisit ca in tinerete nu era chiar cumintenia intruchipata.

„Eram un paria la scoala. Aveam trei frati mai mari, toti au fost exmatriculati de la aceeasi institutie, asa ca odata ce am ajuns acolo, eram marcat. Am fost si eu dat afara. Pentru ca am furat o masina. De fapt nu am furat un vehicul", a declarat vedeta.

Starul a povestit apoi care a fost de fapt situatia. „Aveam un profesor cumplit 100% si avea o masina mica. Era una din acele Volkswagen mici. Asa ca eu si prietenii mei l-am pacalit de 1 aprilie. I-am ridicat-o si am carat-o mai in jos de bloc. Eram vreo opt. In Canada, daca muti ceva mai mult de trei metri este o infractiune. Nu am stiut asta. Un bloc dintr-un oras era 100% un mare jaf", a completat actorul.

Sursa: Vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri