Ryan Reynolds, dezvăluire tristă pentru fani: Nu cred că vom continua așa

Actorul și producătorul Ryan Reynolds a dezvăluit că nu crede că va lansa un al treilea film în franciza cinematografică „Deadpool”, scrie nme.com.

Actorul și producătorul Ryan Reynolds a dezvăluit că nu crede că va lansa un al treilea film în franciza cinematografică „Deadpool”, scrie nme.com.

Reynolds a făcut anunțul în Seul, Coreea de Sud, în cadrul unui eveniment de promovare a filmului „Deadpool 2”.

„Este straniu să spun asta, dar nu cred că va fi un al treilea film cu Deadpool. Nu cred că vom continua așa. În schimb, cred că mergând mai departe, va fi un film X-Force, care ar fi echipa lui, ca să spun așa”, a dezvăluit actorul.

„X-Force este foarte diferit față de, să spunem, Avengers sau altceva. X-Force este în mare parte alcătuit din persoane foarte flexibile din punct de vedere moral – ei sunt cei care ar face munca pe care X-Men ar refuza să o facă sau nu ar putea să o facă”, a adăugat Ryan Reynolds.

Filmul „Deadpool 2” va avea premiera pe 18 mai în România și va prezenta personaje noi, precum Cable, Domino, Black Tom Cassidy și Shatterstar.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri