Antena Căutare

S-a aflat adevărul despre Florin Salam! Artistul nu a făcut infarct, ci altele sunt problemele!

Recent, fanii lui Florin Salam au aflat care este adevăratul motiv pentru care Florin Salam a decis să își anuleze toate concertele viitoare!

Recent, fanii lui Florin Salam au aflat care este adevăratul motiv pentru care Florin Salam a decis să își anuleze toate concertele viitoare!

Dacă până acum s-a crezut că a făcut infarct, o nouă informație a devenit virală în mediul online. Declarația pare să-i aparțină lui Puiu Gheorghiu, impresar și organizator de evenimente.

„Florin Salam nu a făcut infarct. Florin este epuizat fizic în primul rând, are patru cântări pe noapte, şi cinci, şase pe noapte, dacă îl cheamă aşa-zişii prieteni ai lui. Florin a încercat de multe ori să mă protejeze, în sensul în care ştie că mă enervez şi mă aprind repede, dar oricum le aflu.

Apreciez faptul că a vrut să mă ferească un pic de chestia asta, dar nu se poate să le ducă el toate, singur. El acum nici măcar nu vorbeşte, este în pauză vocală, dacă ar fi fost după mine, de o lună, două trebuia să facă asta, dar a tot tras de el, iar până acum o săptămână nu a mai putut.

Florin Salam a făcut infarct! În urmă cu câteva zile, medicii i-au interzis artistului să mai cânte, motivând că-și pune viața în pericol

Toţi cântăreţii au aceeaşi problemă, nu vă gândiţi că toţi banii care li se dau, pleacă cu ei acasă. Foate puţini rămân, se duc înapoi la cei care le-au dat.

Taxa de protecţie este de neagresiune. Eu i-am reclamat şi a doua zi mi-au „umplut frigiderul” şi ştiau tot. În 2014, când a fost acea poveste cu Florin agresat în faţa unui hotel din Bucureşti, eu eram acolo.

Florin Salam s-a retras din lumea muzicală! Roxana Dobre este nevoită, acum, să returneze mii de euro

A venit unul să sară cu cuţitul la el şi s-a băgat cineva şi a fost lovit, s-au depus plângeri şi nu s-a întâmplat nimic, pentru că au fost retrase. Ieri am returnat cu Roxana banii înapoi la unele persoane”, a declarat Puiu Gheorghiu.

Să fie oare acesta adevăratul motiv al pauzei anunțate de Florin Salam?

„Constantine, Constantine”, tu știi cum „Cântă cucu-n Bucovina”? Mike Diamondz a făcut show de zile mari!... Simona Gherghe, amintiri din anii de şcoală! Fotografia nostalgică postată de vedeta TV pe pagina de Facebook: “Ce mai c...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x