S-a aflat cine sunt nașii Sandrei Izbașa. Sportiva a fost cerută în căsătorie de Crăciun

Deși Sandra Izbșaa este discretă când vine vorba despre viața personală, campioană olimpică a împărtășit cu fanii săi unul dintre cele mai importante momente din viața sa și anume: cererea în căsătorie. Multipla campioană olimpică a fost cerută în căsătorie de nepotul faimosului Ștefan Bănică.

S-a aflat cine sunt nașii Sandrei Izbașa. Sportiva a fost cerută în căsătorie de Crăciun

Hepta

Recent, fosta gimnastă și-a surprins fanii cu o veste importantă. Frumoasa blondă și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat celebru: "DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes", a scris Sandra Izbașa.

Cine va fi naşa Sandrei Izbaşa și a lui Răzvan Bănică

Sportiva a primit nenumărate mesaje și felicitări, iar printre cei care au urat-o de bine s-a numărat şi Ana Baniciu, una dintre prietenele foarte bune ale Sandrei. La scurt timp, Ana Baniciu a anunţat că va fi naşa celor doi: "Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!♥️", a scris Ana Baniciu, după anunţul făcut de Sandra Izbaşa.

Ana Baniciu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, care a moștenit talentul, dar și dragostea pentru muzică de la tatăl său, marele maestru Mircea Baniciu. Artista s-a făcut cunoscută nu doar prin muzică, ci și prin fizicul său de invidiat. Ana Baniciu a început de curând o relație de iubire cu Edy Kovacs, un om de afaceri de succes.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU SANDRA IZBAȘA ÎN GALERIA FOTO

Sandra Izbaşa, sportivă de renume

Răzvan, în vârstă de 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie, a făcut publică o fotografie în care apare cu Sandra pe Instagram.

Citește și: Imagini de infarct! Cum arată fosta gimnastă Sandra Izbașa, la patru ani de când s-a retras

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportivă, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură. Fosta gimnastă are două medalii de aur la Jocurile Olimpice - una la sol, obținută în 2008, la Beijing și alta din 2012, de la JO organizate la Londra.

La colecția de medalii de aur, argint și bronz a adăugat și cursurile de teatru și nu a mai durat mult până ce regizorul Iura Luncașu a decis s-o distribuie în filmul său, „Faci sau taci”.

Ultima relație pe care Sandra Izbașa a avut-o a fost cu dansatorul Petrișor Ruge. Cuplul a rezistat ani buni, dar se pare că legătura dintre ei nu a fost destul de puternică.

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri