S-A AFLAT! De ce a fugit Lidia Fecioru de la propria nuntă și ce a urmat

Viaţa Lidiei Fecioru este un scenariu de telenovelă! Celebrul energoterapeut a fugit de la propria nuntă, însă ce a împins-o să facă acest lucru cu siguranţă vă va emoţiona. Care este secretul fericirii și al unei relații de lungă durată?

Viaţa Lidiei Fecioru este un scenariu de telenovelă! Celebrul energoterapeut a fugit de la propria nuntă, însă ce a împins-o să facă acest lucru cu siguranţă vă va emoţiona. Care este secretul fericirii și al unei relații de lungă durată?

Care sunt momentele cele mai dureroase care i-au marcat viaţa, dar și care este secretul fericirii?

A fost complexata de cum arată și nu s-a considerat frumoasă niciodată. Primul ei iubit s-a casatorit cu cea mai buna prietenă a sa. Apoi, Lidia Fecioru a mărturisit că a fugit de la propria-i nuntă, chiar dacă avea 18 ani și era insarcinata. A aflat ca sotul ei va avea un copil cu o alta femeie, exact in ziua nuntii. A fost batuta de mama sa pentru acest gest, asa ca a plecat de acasa.

A născut singură, la spital, și nu a cerut ajutorul nimănui.

Desi mama ei sugerase sa-si abandoneze copilul, Lidia Fecioru a refuzat, cnsiderând ca mai bine doarme pe stradă.

Lidia Fecioru s-a recasatorit si a mai facut un copil. A intrat la Facultatea de Medicina și, fiindcă s-a ținut de școală și nu a dorit să abandoneze studiile pentru a-și urma soțul, cei doi au divorțat.

A facut cursuri de postuniversitare de parapsihologie la Moscova și și-a descoperit capacitatile de a vindeca oamenii la 15-16 ani.

Lidia Fecioru s-a căsătorit și a treia oară, dar a divorțat după ce a fost înșelată. Acum, femeia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat mult mai tânăr. Care este secretul fericirii? Află totul urmărind clipurile video de mai sus!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri