Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

S-a logodit la numai 18 ani, iar părinții au fost de față. Ce spune Pavel Stratan despre relația fiicei sale

Vestea că Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au logodit ține primele pagini ale publicațiilor de la noi din țară zilele acestea.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, imagine împreună

Instagram

Deși Cleopatra și Edward Sanda au declarat în nenumărate rânduri că sunt mai fericiți ca niciodată și că relația lor este un solidă, mulți au crezut că este vorba doar despre o dragoste dintre doi tineri la început de relație, dar iată dovada că au vorbit serios și că nu se joacă cu iubirea.

Chiar dacă cei doi sunt tineri, la început de viață și de carieră, atât artista cât și Edward Sanda sunt siguri pe ceea ce simt. Pavel Stratan a avut și el prima reacție publică față de logodna fiicei sale:

Potrivit AntenaStars, artistul, un om trecut prin viață, nu a spus concret dacă este sau nu de acord cu logodna, dar a ținut să menționeze că are mare încredere în fiica sa și în educația pe care i-a dat-o: "Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum."

Recomandari