"S-a născut cu gură de lup". Cum i-au afectat pe Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca problemele de sănătate ale bebelușei

Fetița lui Gianluca Vacchi, în vârstă de 53 de ani, și a lui Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, s-a născut cu “gură de lup”.

"S-a născut cu bot de iepure". Cum i-au afectat pe Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca problemele de sănătate ale bebelușei

instagram

Gianluca a apărut alături de cele mai dragi fete din viața lui, soția și fiica lor, pe coperta revistei Hola, moment prielnic pentru frumosul cuplu să o prezinte tuturor pe micuța Blu.

Proaspătul tătic a povestit că fiica lor s-a născut cu o mica problemă de sănătate. Micuța Blu Jerusalema s-a născut în luna octombrie a acestui an. Faimosul italian a dezvăluit că e trup și suflet alături de fetița lui și îi dorește tot binele din lume.

Un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Gianluca a declarat pentru US Hola:

“Când mi-au spus, mintea, sufletul și inima mea au fost imediat alături de Blu, dar și alături de toți ceilalți copii care se nasc cu aceeași problemă și care nu sunt la fel de norocoși să aibă aceleași resurse ca și noi”, a spus proaspătul tătic.

El a mai explicat și în ce constă operația. Intervenția chirurgicală modifică cerul gurii și suturează mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter. Această operație implică și anestezie, iar frumoasa Blu are abia 2 luni.

Părinții fetiței se bucură că acest defect fizic, care se poate rezolva ușor fără a lăsa urme, nu este foarte vizibil și micuța seamănă foarte bine cu mama ei.

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.

Acum după ce a venit tata, milionarul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul.

Sharon a recunoscut să trece printr-o perioadă dificilă pentru că încă se reface după operația de cezariană. Proaspăta mămică uită și de telefon și de nevoile ei personale, ocupându-se doar de minunata ei fetiță.

La doar două luni după ce a născut, frumoasa Sharon s-a recuperate aproape complet, iar silueta ei este ca înainte de a rămâne însărcinată. Ea și-a recăpătat formele și arate mai bine ca oricând.

Petrecerea de bun-venit pentru Blu

Gianlucca, proaspătul tătic în vârstă de 53 de ani, a decis să o surprindă pe soția și fiica lui, pregătind o petrecere de neuitat în cinstea celor mai importante fete din viața lui.

Sharon nu știa nimic despre ceea ce pregătise soțul ei acasă. Pe poartă a fost pusă o fundă mare roz, iar în curte o întâmpinau pe micuța Jerusalema multe animale roz de care erau agățate baloane.

În casă, pe masă erau pregătite multe prăjituri și un tort cu numele fetiței lor pe el. Surpriza a făcut-o pe frumoasa Sharon să plângă de fericire, fiind foarte recunoscătoare pentru tot ce a pregătit soțul ei.

Milionarul a ales să le surprindă pe soția și fiica lui în stil mare, fără să se uite la bani. Video-ul postat de el pe Instagram a uimit fanii și a strâns peste 11 milioane de vizualizări.

Ultimele știri