Să ne amintim cu zâmbet... Moment memorabil marca Andrei Gheorghe! Vă mai amintiți de căzătura lui Boc în studiourile Antenei 1?: "Doamne! Puneți publicitate!"

Vestea că Andrei Gheorghe a fost găsit mort, în această seară, în locuința personală, a șocat întreaga presă. Fanii se află și ei în aceeași situație, dar chiar și în aceste momente, cu un zâmbet în colțul gurii. 

Vestea că Andrei Gheorghe a fost găsit mort, în această seară, în locuința personală, a șocat întreaga presă. Fanii se află și ei în aceeași situație, dar chiar și în aceste momente, cu un zâmbet în colțul gurii.

Va rămâne în amintirea multora pentru o secvență televizată, de maximă audiență. În noiembrie 2003, Emil Boc a fost invitat la emisiunea lui Andrei Gheorghe, alături de Ecaterina Andronescu.

Imediat, cum a intrat în studiou, a vrut să-l salute, însă... nu a mai apucat. Decorul l-a cam ameţit şi a călcat strâmb, căzând de la mai bine de doi metri înălţime.

Toate camerele erau aţintite spre el, emisiunea fiind transmisă în direct. Andrei Gheorghe a sărit spre el, şocat fiind de moment. Emil Boc nici măcar nu se mai putea mişca.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri