Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Să ne amintim cu zâmbet... Moment memorabil marca Andrei Gheorghe! Vă mai amintiți de căzătura lui Boc în studiourile Antenei 1?: "Doamne! Puneți publicitate!"

Vestea că Andrei Gheorghe a fost găsit mort, în această seară, în locuința personală, a șocat întreaga presă. Fanii se află și ei în aceeași situație, dar chiar și în aceste momente, cu un zâmbet în colțul gurii. 

Vestea că Andrei Gheorghe a fost găsit mort, în această seară, în locuința personală, a șocat întreaga presă. Fanii se află și ei în aceeași situație, dar chiar și în aceste momente, cu un zâmbet în colțul gurii.

Va rămâne în amintirea multora pentru o secvență televizată, de maximă audiență. În noiembrie 2003, Emil Boc a fost invitat la emisiunea lui Andrei Gheorghe, alături de Ecaterina Andronescu.

Imediat, cum a intrat în studiou, a vrut să-l salute, însă... nu a mai apucat. Decorul l-a cam ameţit şi a călcat strâmb, căzând de la mai bine de doi metri înălţime.

Toate camerele erau aţintite spre el, emisiunea fiind transmisă în direct. Andrei Gheorghe a sărit spre el, şocat fiind de moment. Emil Boc nici măcar nu se mai putea mişca.

Recomandari