Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-a terminat cu tot misterul! Motivul sinuciderii Mădălinei Manole a fost aflat: „Ea, în ultima vreme, a fost cu mine...”

La opt ani de cand Madalina Manole a plecat dintre noi, au ramas multe intrebari fara raspuns. Una dintre persoanele care i-au fost aproape a dezvaluit ce a observat atunci cand Madalina s-a casatorit si a devenit mama.

Camelia Mitoseru a fost timp de multi ani colega cu Madalina Manole si a povestit azi la „Star Matinal” ce s-a intamplat cu ea. De asemenea, mama lui Mihai Mitoseru a dezvaluit si cum s-a schimbat artista brusc dupa ce si-a intalnit sotul si a decis sa se casatoreasca.

„E foarte usor sa faci o depresie. Mi-a fost colega. Nu pot sa stiu ce s-a intamplat. Chiar daca a facut o depresie… Ea a fost izolata de toti prietenii. Nu stiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu stiu ce era intre ei doi, eu nici nu il cunosc. Ea in ultima vreme, dupa ce a fost cu mine in trupa, a inceput sa lucreze cu Maria Dragomiroiu.

Ani de zile au jucat amandoua ca doua surori. Din afara ci mi s-a parut groaznic e ca ea s-a cununat pe la Botosani si nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am vazut niciun coleg. Te poate da peste cap un barbat. Si-a dorit un barbat, si-a dorit un copil”, a spus Camelia Mitoseru despre „fata cu parul de foc”.

In anul 2010, Madalina Manole a fost gasita fara suflare chiar de catre sotul sau, in casa lor din Otopeni. Se intampla chiar in ziua in care artista implinea 43 de ani. Ani de zile, parintii Madalinei s-au luptat in instanta cu Petru Mircea pentru a-si vedea nepotul pe Petru jr. Mama Madalinei s-a stins in urma cu un an si a plecat fara sa isi mai vada nepotul.

Fiul Madalinei, decizie impresionanta dupa ce a aflat ce s-a intamplat cu mama lui

Despre fiul Madalinei se stie faptul ca a aflat ce s-a intamplat cu mama lui si ca a decis sa se inscrie in asociatia care are grija ca amintirea Madalinei Manole sa ramana intacta in inima oamenilor.

Petru Mircea Jr. avea doar un an atunci cand a ramas orfan de mama, insa tatal sau i-a vorbit mereu despre cat de iubita a fost mama lui.

Recomandari